Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Riziko

Kožní obtíže Jan 16.2.2015

Dobry den,
existuje nejake riziko, pri tzv. prstovani vaginy,aby sa na muza preniesla nejaka pohlavna choroba(napriklad chlamydie)? Co ak bola pokazka prstov narusena?
Dakujem za odpoved.

Odpovídá lékař:

MUDr. Eva Dogoši


Zrovna chlamydie se touto cestou přenést nedají, ale pokud by byla oděrka na ruce, tak je možné získat třeba HIV či syfilis.

Související dotazy

Marihuana (thc) a rizika při jeho konzumaci
Dobrý den, chci se zeptat , jak zhoršuje reálně dýchací...
Riziko pohlavně přenosných infekcí
Dobrý den vážená paní doktorko, vážený pane doktore, prosím...
Riziko otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká je pravdepobnost...
Riziko otěhotnění
Nevím jak začít, je mi 13 let a jsem panna, vaginální...
Amniocentéza
Dobrý den. Ráda bych Vás požádala o radu ve vztahu...
Hypochondrie, syndrom dráždivého tračníku, riziko plicní embolie
Dobrý den, předem mého dotazu bych ráda upozornila,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Rizika práce s počítačem

Dobrý den, v práci pracuji s počítačem v průměru denně cca 6 hodin. Po příchodu...

Rizika propíchnutí uší

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na rizika spojená s propíchnutím uší. Na...

Rizika přenosu chorob při oralním styku

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na pravděpodobnost rizika přenosu chorob při...

Rizika při anestezii


Rizika rentgenu


Rizika tehotenstvi po me chemoterapii

Dobry den, V listopadu lonskeho roku jsem ukoncil sestou davku chemoterapie....

Rizika užití 2 tablet najednou

Používám řadu let hormonální antikoncepci. Teď jsem uprostřed cyklu začala špinit....

Rizika užívání oxytocinu


Riziko


Riziko


Riziko

Dobry den, rad bych Vas poprosil o zodpovezeni nekolika otazek. Bohuzel jsem...

Riziko anafylaxe-doplnění


Riziko anafylaxe, antihistaminika a antidepresiva


Riziko DS

Dobrý den, prosím o vyjádření k problému, jsem v 31.týdnu těhotenství, v 11...

Riziko embolie

dobré ráno, prosínm, jak velké je nebezpečí embolie sraženin z nějaké rány po...

Riziko embolie

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, red lety jsem měla plicní embolii,brala...

Riziko embolie

Dobrý den, 6.1. mi v nemocnici v Motole diagnostikovali trombózu v popliteo...

Riziko embolie při operaci

Dobrý den, mám možná zbytečný dotaz ohledně chirurgického zákroku na zápěstí. Budou...

Riziko hantavirové infekce od myšice lesní v ČR


Riziko hepatitidy C

Dobry den, jake je roziko nakazy hiv nebo hepatitidy c, kdyz jsem v obchode...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Přetržený vaz v koleni

Dobrý den, měla jsem úraz na lyžích a přetrhla si LCL. Pan doktor na pohotovosti...

Pohlavně přenosné nemoci

Dobrý den, před 7 dny jsem měl 2x chráněný sex (prezervativ během pohlavního...

Hnědé sperma

Dobry den Pred tydnem mnel problem z bolesti pri moceni a pak I mlecni vytok...

Psychika nebo nemoc ??

Dobrý den, předem se omlouvám za svůj dlouhý dotaz. Píšu Vám proto, že když...

Myokarditida, leukocytoza, trombocytoza


Poslední dobou se mi dost často stává, že při sexu trochu špiním

Dobrý den, poslední dobou se mi dost často stává, že při sexu trochu špiním....

Černá skvrna pod nehtem

: Dobrý den, v srpnu jsem si nechala dělat poprvé gel lak na nohách, nyní jsem...

Bolest na hrudi


Sanitářský kurz

Dobrý den Chtěla bych se informovat co se týče studia všeobecného sanitáře....

Elastická ligatura - řitní píštěl

Dobrý den, jsem 6 týdnů po operaci řitní píštěle, zavedena elastická ligatura....

Klacid a nevhodné potraviny


Kouření

Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat vím že kouření škodí zdraví tak by mě zajímalo...

Fertiprona

Dobrý den, zajímalo by mne, zda doplněk stravy Fertiprona na zkvalitnění ovulace...

Výrůstek na dásni

Dobrý den, už delší dobu se mi stává, že jsem se pravidelně kousl do pusy...

Dyspepsie

Mám již několik měsíců žaludeční potíže-nevolnost, ztráta chuti k jídlu, bolesti...

Nízko nasedající placenta

Dobry den,chtela bych se zeptat lekar mi vcera napsal do zpravy UZ vag.-plac.ze...

Ztráta citu v pravé ruce

Dobrý den, před dvěma dny jsem ztratil cit v pravé ruce. Můžu s ní sice hýbat,držet...

Bolest krku po pádu


Vyrážka po tetování

Dobrý den, 2 dny po vybravení tetování (dříve jen obrys a bez žádné vyrážky)...

Odběr kostní dřeně


Reklama
Zavřít