Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Riziko pro vznik karcinomu prsu

Gynekologie Svatava 19.4.2017

Dobrý den, beru prosulpin 2x denně na časté říhání neovlivněné jídlem. A objevily se vedlejší účinek popsaný v letáku - zvětšení a bolestivost prsou. A nijak moc mi nevadí (konečně mám velká psra (:), ale zajímá mě, zda toto není z dlouhodobého pohlednu rizikovým faktorem pro karcinom prsu?

Děkuji moc a zdravím Svatava

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den,
v tuto chvíli mi není známo, že by daný lék měl být rizikovým faktorem pro ka...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Vážená paní,
nemusíte mít obavy riziko karcinomu při tomto léku není nijak zvýšené.
P...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Karcinom prsu u matky
Dobrý den, mé mamince (45 let) byla před dvěma měsíci...
Stav po operaci karcinomu prsu
Dobrý den, obracím se o radu a postupu jak dál. V...
Rakovina prsu
Dobrý den. Přítelkyně s diagnostikovanou rakovinou...
Cysty v prsu
Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou. Nejprve...
Nádor prsu
Dobry den, mam babicku,ktera si nasla pod prsem bulku.Ta...
Prs
Dobry den,byla jsem u lékaře (praktika i gynekologa)...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Riziko potratu


Riziko potratu


Riziko potratu


Riziko potratu při letu...


Riziko preeklampsie

Dobrý den, Jsem ve 14 týdnu těhotenství. Po nějakých vyšetření mám vysoké...

Riziko preeklampsie

Dobrý den, jdu si k Vám pro radu a názor více lékařů. Na NT screeningu nám řekli,...

Riziko prenosu hiv

Dobry den, chtel jsem se zeptat. V opilosti jsem navstivil privat a zena mi...

Riziko prenosu HIV


Riziko prenosu HIV infekce

Máme strach s partnerem jestli se nenakazili hiv,meli chráněny sex ale po souloži...

Riziko prenosu infekce hiv pri manikure


Riziko předávkování léky na alergii


Riziko předčastného porodu či potratu


Riziko přehřátí v prvním trimestru těhotenství?


Riziko přenosu


Riziko přenosu


Riziko přenosu


Riziko přenosu bakterií na dítě

Dobrý den, mámě (62 let) našli ve výtěru z krku Haemophilus influenzae-po léčbě...

Riziko přenosu bradavic

Dobrý den, jak přibližně dlouho přežije virus, který způsobuje bradavice, na...

Riziko přenosu COVID-19 po uplynutí karantény

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat zda se mohu setkat se známým, který byl v...

Riziko přenosu hepatitidy b z potu

Dobrý den, normálně bych o tom nepřemýšlel, ale kolega v práci před nějakým...