Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Riziko potratu

Lucie . 25.11.2014 redakce uLékaře

dobrý den chtela bych se zeptat od ktereho tydne se snizuje rizoko potratu v tehotenstvi .ja tedka sem v 18 tydnu tehotenstvi dekuji za odpoved hezky den

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Na to se procentuálně odpovědět nedá, ale častější jsou aborty do 16 týdne gravidity. Příjemný den

Související dotazy

Amniocentéza
Dobrý den. Ráda bych Vás požádala o radu ve vztahu...
Neplodnost, stav po potratu
Dobry den. Byla jsem v 9+3 tt a v nevedomosti jsem...
Laktace
Dobrý den. Děkuji za odpověď. Můj gynekolog mi říkal...
Laktace
Dobrý den mám 9 měsíční miminko a nyní jsem v 5tt....
Spontánní potrat
Dobrý den.podle posledni menzes jsem 4tt+6 .Včera jsem...
Duphaston a kojení
Dobry den,jsem na zacatku tehotenstvi (7.tyden) a dostala...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Riziko otěhotnění při užívání antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na moji otázku týkající se otěhotnění při antikoncepci....

Riziko otěhotnění v týdnu, kdy EVRU nemám nalepenou

Dobrý den, náplasti EVRA už používám delší dobu a vyhovuje mi.. ale od začátku...

Riziko otěhotnění?

Dobrý den, předevčírem sem si zapomněla dát prášek, beru to vždy v 6 hodin...

Riziko otěhotnění?

Dobrý den, po 7-mi denní pauze jsem si vzala 1. prášek z nového platíčka (o...

Riziko otehotnenia

dobry den,mala som nechraneny styk s priatelom pri ktorom vomne ejakuoval no...

Riziko otěhotnět při menstruaci


Riziko otěhotnět při menstruaci


Riziko pohlavně přenosných infekcí


Riziko pohlavní choroby




Riziko potratu


Riziko potratu


Riziko potratu při letu...


Riziko prenosu hiv

Dobry den, chtel jsem se zeptat. V opilosti jsem navstivil privat a zena mi...

Riziko prenosu HIV


Riziko prenosu infekce hiv pri manikure


Riziko pro vznik karcinomu prsu


Riziko předávkování léky na alergii


Riziko předčastného porodu či potratu


Riziko přehřátí v prvním trimestru těhotenství?


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×