Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Riziko trombózy

Srdce a cévy Zuzana . 26.10.2009 redakce uLékaře

Dobrý den, mám Leidena a nějaké další trombofilie k tomu , prodělala jsem trombozu po pádu na lyžích - úder lyže do nohy, poté opět na tom samém místě v těhotenství a po porodu došlo opět ke zhoršení. Dnes již beru jen Detralex, ovšem včera mi mé dvánáctikilové dítě skočilo na břicho, opravdu skočil a celou svou vahou přesně na břicho, velmi to zabolelo, ještě dneska to cítím, jsem dost štíhlá v pase, drobné konstrukce a chci se zeptat jestli i takovýto náraz může něco způsobit se žílama v břiše?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Zuzano, takový náraz může způsobit poranění čehokoliv v břiše - nejen žil. Bylo by lepší, kdybyste se jela zkontrolovat k lékaři. Jakmile by Vás břicho rozbolelo nebo jen stoupla teplota, okamžitě jeďte na pohotovost.

Související dotazy

Riziko trombozy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak velké riziko...
Obava z trombózy horních končetin
Ve čtvrtek jsem byla na odběru krve kvůli kontrole...
Riziko trombozy
Zhodnoení rizika není vůbec snadnéDobrý den, mám dotaz...
Riziko trombozy
Dobrý den, před měsícem jsem vysadila antikoncepci...
Riziko trombózy u Belary
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, jak je vysoké...
Riziko trombozy
Dobrý den, mám problém při užívání antikoncepce. Gynekolog...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Riziko těhotenství

Dobrý den, Už 6let beru HA Stodette ale poslední dva měsíce užívám tablety...

Riziko těhotenství


Riziko těhotenství


Riziko tehotenstvi

Dobry den, Vcera vecer jsme s pritelkyni meli nechraneny pohlavni styk. K...

Riziko těhotenství


Riziko těhotenství


Riziko těhotenství


Riziko těhotenství ?


Riziko trombosy při HA

Dobrý den, je mi 21, jsem obézní, minulý rok u mě propukla androgenní alopecie...

Riziko trombosy při HA

Dobrý den, prosím moc o radu. Mám trombofilni mutací protrombin, o 2 MTHFR,...

Riziko trombozy

Dobrý den, před měsícem jsem vysadila antikoncepci Belaru, chtěla bych vědět...

Riziko trombozy

Dobrý den, mám problém při užívání antikoncepce. Gynekolog mi předepsal HAK...

Riziko trombozy

Zhodnoení rizika není vůbec snadnéDobrý den, mám dotaz ohledně rizika vzniku...

Riziko trombozy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak velké riziko trombózy či plicní embólie...

Riziko trombózy

Dobrý den, před deseti měsíci jsem měla úraz, při pádu jsem si zlomila levou...

Riziko trombozy během letu

Dobrý den, chci se zeptat, za týden odlétáme na dovolenou a let bude trvat...

Riziko trombózy u Belary

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, jak je vysoké riziko trombózy při užívání...

Riziko u antikoncepce Mirelle

Dobrý den, před rokem a půl jsem vysadila antikoncepci Yaz. Od té doby mám dost...

Riziko vzniku rakoviny plic

Dobrý den, je mi 21 let a jsem kuřákem od svých 17ti let. Rád Bych se Vás zeptal...

Riziko žlučníkové koliky při cestování

Dobrý večer, byl mi diagnostikován žlučníkový kámen s přítomností sludge.Jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

ANTIBIOTIKA A MARIHUANA


MUDr. Iva Jeleníková

Dětský lékař

Popraskany jazik


Záněty pokožky hlavy


MUDr. Jan Cee

HEPAPEDIA, s.r.o.

Bolest vnitřní strany kolene


Menstruace


Drobné krvácení z konečníku




Pupínky na bradavkách


Černý kašel


MUDr. Markéta Milnerová

Privátní zubní ordinace

Oteklé chodidlo


Boule kolem kolečníku


Jak dlouho po posledním užití herpesinu můžu konzumovat alkohol?


Diastáza břišních svalů

Dobry den, mam za sebou jiz dva porody, oba prirozenou cestou. Bohuzel mi po...

MUDr. Vilma Vaňurová

PL pro děti a dorost

Nohou


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×