Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Riziko těhotenství

Gynekologie Lucie 9.6.2016

Zdravim, mam dotaz. V pondeli jsem mela nechraneny pohlavní styk, bylo to den po menstruaci a ten samy den sem si vzala prvni anti.prasek po 4 letech, je velke riziko ze jsem tehotna?

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Antikoncepci máte začínat v první den menses pokud později nejdéle do 7 dne je vhodné po dobu 10 dní použít kondom.
Příjemný den

Související dotazy

Marihuana (thc) a rizika při jeho konzumaci
Dobrý den, chci se zeptat , jak zhoršuje reálně dýchací...
Listerioza v těhotenství
Dobrý den, hodně se řeší listerioza v těhotenství,...
Listerioza v těhotenství
Dobrý den, jsem ve 20.týdnu těhotenství. Předem se...
Genitální opar v těhotenství
Dobrý den, jsem v 17. týdnu těhotenství a na genitálu...
Těhotenství?
Dobrý den, stalo se mi, že jsem vynechala tři pilulky...
Těhotenství - rizika
Dobrý den,tento rok mi bude 31 let a s přítelem jsme...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Riziko rozvoje roztroušené sklerózy


Riziko SPECT myokardu při těhotenství

Dobrý den. Lékařka mně odeslala na zatezovy test SPECT myokardu. Vzhledem...

Riziko spinocelularního karcinomu hltanu nebo jícnu


Riziko spojené s velmi drobnou pericentrickou inverzí šestého chromozomu

Dobrý den, jsem těhotná (23tt) a na základě výsledků tzv. triple testu, kdy...

Riziko svalové dystrofie


Riziko TBC bez očkování


Riziko těhotenství


Riziko těhotenství


Riziko těhotenství


Riziko tehotenstvi

Dobry den, Vcera vecer jsme s pritelkyni meli nechraneny pohlavni styk. K...

Riziko těhotenství


Riziko těhotenství

Dobrý den, Už 6let beru HA Stodette ale poslední dva měsíce užívám tablety...

Riziko těhotenství ?


Riziko toxoplasmozy

Dobrý den, mám dotaz ohledně toxoplazmózy. Jsem ve 33 týdnu těhotenství. Možná...

Riziko trombosy při HA

Dobrý den, prosím moc o radu. Mám trombofilni mutací protrombin, o 2 MTHFR,...

Riziko trombosy při HA

Dobrý den, je mi 21, jsem obézní, minulý rok u mě propukla androgenní alopecie...

Riziko trombózy

Dobrý den, mám Leidena a nějaké další trombofilie k tomu , prodělala jsem trombozu...

Riziko trombozy

Dobrý den, před měsícem jsem vysadila antikoncepci Belaru, chtěla bych vědět...

Riziko trombozy

Dobrý den, mám problém při užívání antikoncepce. Gynekolog mi předepsal HAK...

Riziko trombozy

Dobrý den,jak snížit riziko trombózy při úraze. Podezření na utržený meniskus.Dostala...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Suchá kůže okolo očí

Dobrý den.Již 3.týden mám suchou kůži okolo očí,zarudlá,červená a strupatá.Mám...

Motání hlavy, pocit na zvracení

dobrý den posledních pár týdnů se mi motá hlava, provázený pocitem na zvracení,...

Bulímie, závyslost na laxativech

Dobrý den, ráda bych se zeptala na jednu otázku ohledně bulimie. Vím, že se...

Zánět žaludu

Dobrý deň Vám prajem . Mám asi takýto problém. Kuk fotografia

Krev ve stolici, bolesti břicha

Dobry vecer mam jen takovou prozbu pritel mel dnes ve stolici hodne krve k...

Zarudnutí okolo očí, suchá kůže

Dobrý den, poslední dobou mám často vyrážku okolo očí na spodním i horním víčku....

Brnění ruky

Dobry den...je mi 40 let a asi 5 dni me brni leva ruka...kdyz zakašlu tak me...

Artróza jako nemoc z povolání


RTG plic

Dobrý den, v rámci předoperačního vyšetření jsem byla na RTG plic a až doma...

Pálení po operaci

Dobrý den jsem 10 dní po operaci krční páteře. Mám pálení od zátylku přes ramena...

Žlutá stolice nevadí


Nedostatek červených krvinek pro darování krve

Dobrý den pane, dne jsem byl poprvé darovat krev. Bohužel mně ale bylo známéno,...

Bulka na hlavě, bolesti hlavy


Nažloutlá stolice, často průjmovitá, změna čichu a potu

Dobrý den, Již několik měsíců mám následující různorodé potíže: nažloutlá stolice,...

Bolest zad

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o popis a Vás názor na zprávu z Ct vyšetření...

Dormian, Persen a alkohol

Prosím o informaci zda je možno s přípravky GS DORMIAN a PERSEN užívat alkohol...

PSA a cvičení

Dobrý den, zajímalo by mne, zda-li fyzická námaha, posilování (např. vzpírání...

Přípravek Heart tonic


Nadměrná neovladatelná masturbace

Dobrý den, můj problém se nedá unést. Za běžných podmínek s ženou, kterou bych...

Popis RTG plic

Dobrý den,dnes jsem absolvovala rtg plic a ráda bych se dopídila,co znamená...

Reklama
Zavřít