Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Štítná žláza a IVF

Endokrinologie Katka 4.9.2010

Dobrý den. Potřebovala bych poradit. Mám za sebou neúspěšné ivf, před kterým byla hodnota TSH 6,88. Nyní se chystám na 2. pokus IVF a hodnota TSH klesla bez léčby na 3,07 (fT4 17,8). Jsou tyto hodnoty v pořádku pro otěhotnění a zdravý vývoj miminka? Děkuji.

Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, normální hodnoty TSH jsou 0,37-5 a u fT4 je norma 9,8 - 23,1. Obě hodnoty jsou u Vás tedy v normě a měly by být v pořádku i pro otěhotnění. Nicméně jelikož dříve bylo TSH u Vás nad normu, je vhodné stav štítné žlázy kontrolovat.

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Štítná žláza
Dobrý den, 12 měsíců jsem podstupovala intenzivní...
Štítná žláza
Dobrý den, 9.12.16 mi byla vyoperována štítná žláza...
Zvětšená štítná žláza
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená nález...
Štítná žláza hubnutí
Dobry den. Mám dotaz ohledně štítné žlázy už dva roky...
Štítná žláza
Dobrý den, prosím o přeložení nálezu pro laika. viz...
Štítná žláza
Dobrý den, ráda bych se zeptala na výsledek sona...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Štítná žláza a cvičení

Dobrý den, 11.1.2014 to bude měsíc co jsem po operaci štítné žlázy ( úplné odstranění...

Štítná žláza a cysty v ní

dobrý den,našly mi cystu asi tak 1,5cm velkou,nic to prý není,ale i v kr.obraze...

Štítná žláza a čaj

Dobrý den, mám autoimunitní zánět štítně žlázy(chronický) konkrétně hypotyreózu(beru...

Štítná žláza a čínská medicína

Dobrý den. Mám zvýšené hodnoty TSH. Nejprve 7, 62. Nikdy jsem se s ničím neléčila,...

Štítná žláza a dávka Euthyroxu

Dobrý den,chci se zeptat,beru každý den euthyrox 75 a výsledky z odběrů mám...

Štítná žláza a dávka euthyroxu v těhotenství

Dobrý den, v 8.týdnu těhotenství mi zjistili hypofunkci štítné žlázy: tsh:5,57,...

Štítná žláza a deprese

Dobrý den, Před 4měsíci mi zjistili hodně sníženou štítnou žlázu.Nyní beru Letrox...

Štítná žláza a deprese

Dobrý den paní doktorko, v dětství jsem byla sledována pro eufunkční strumu....

Štítná žláza a ekzém

Vážený pane doktore, chtěla bych se zeptat na sníženou funkci štítné žlázy na...

Štítná žláza a chlorella

Dobrý den, moje diagnoza je autoimunitní chronická thyreoiditida,lat. prim.hypothyreosa...

Štítná žláza a jaterní testy

dobry den je mozne si zazadat o jaterni testy pri odberech stitne zlazy pokud...

Štítná žláza a jaterní testy

Dobrý den, prosím vás, mohou zvýšené jaterní testy souviset s autoimunitním...

Štítná žláza a kojení

Dobrý den pane doktore/paní doktorko. Je mi 25let, před 1.5rokem jsem porodila...

Štítná žláza a kojení

Dobrý den Byla mi zjištěna dg. : AI thyreoditida, nízké TSH - 0,39, ( fT4...

Štítná žláza a léčba

Dobrý den, dne 3.11. 2016 jsem podstoupila vyšetření na endokrinologii,...

Štítná žláza a léky

Zdravím . mám dotaz je mi 62 let a posledních pár let jsem dost přibrala na...

Štítna žľaza a liečba

Dobrý deň, dlho sa snažíme s manželom o bábätko. bola som 4x tehotná - 1. (2008)sme...

Štítná žláza a lymfatická masáž

Dobrý den, mohu podstoupit lymfatickou masáž , když mám sníženou funkci štítné...

Štítná žláza a lymfatické uzliny

Přeji příjemný den, je mi 36 let, dosud skoro naprosto zdravá (krom ve 20 letech...

Štítná žláza a nadváha

Dobrý den. Mám dotaz, již asi 3 roky beru ráno 1/2 eruthyroxu, kvůli nějakým...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bílý hustý hlen

Dobrý den , chtěl bych se zeptat na problém který pozoruji již delší dobu. Vždy...

Alkohol a zvýšené jaterní testy

Dobrý večer, vím že je to hrozné ale po velikém množství alkoholu...mam takovéto...

Antikoncepce a trombóza

Dobrý den, mám v krevním obraze sníženou hodnotu stř. objemu trombocytů 7,1....

Chronicka angina

Dobry den MUDr. Zakova, mam anginu, ktora mi trva uz vyse dva a pol tyzdna....

Operace vyhřezlé plotýnky

Dobrý den, zajímalo by mě, jaké jsou rizika operace vyhřelé plotýnky a jaká...

CC syndrom

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně CC syndromu. Pracuji jako účetní,...

Myomy dělohy

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat prosím, před dvěma měsíci jsem byla na operaci...

Astma u dítěte

Dobrý den chci se zeptat dcera 3,5let 14kg, prokázané astma foukáme ráno večer...

Bolest ucha při polykání.

Dobrý den, chci se zeptat, když polykám tak cítím bolest vystřelující do ucha....

Sezonni otok jednoho oka

Dobry den, temer kazdym rok na jare a nekdy na podzim mi takto natece jedno...

Kručení a bublání v břiše

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co by mohlo být neustále kruceni a bublání...

Nespavost - nucení na močení

Velmi mně potěšilo, že na můj dotaz odpoví MUDr.Honzák. Pane doktore, trápí...

Flek na jazyku

Dobry den, synovi 6let se tento flek objevil na jazyku.Nijak ho neboli. Mam...

Přetržené vazy v kotníku

Dobrý den, chci se zeptat, před měsícem jsem si přetrhl vazy v kotníku, dostal...

Tvorba modřin

Dobrý den, na nohách se mi začaly samy od sebe dělat modřiny - malé žluto modré....

Špatné dýchání, bušení srdce, pocity úzkosti, občas špatné polykání

Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o radu. Během posledních dnů jsem zaznamenal...

Pálení na prsou, kašel

Dobrý den, již rok se potýkám a opakujícím se pálením celé dýchací trubice od...

Bílkovina v moči na 1 kříž

Dobrý den. Byla jsem na vstupní prohlídce u lékaře a našel mi bílkovinu v moči...

Zřejmě výhřez ploténky

Dobry den, potrebovala bych poradit. Mesic jsem doma intenzivne cvicila a po...

Osteologické vyšetření

Dobrý den, ráda bych věděla jaké náběry mně čekají, pokud jdu na osteologické...

Zavřít reklamu