Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Také na toaletním papíře se objevuje jednou za čas jasně červená krev

Chirurgie Jaroslav 3.7.2017

Dobrý den, Poslední dobou mám stužkovitou stolici, občas se v ní objeví hlen. Také na toaletním papíře se objevuje jednou za čas jasně červená krev. Je mi 34 let a mám sedavé zaměstnání. Při zavedení prstu do konečníke jsem objevil na levé straně malé hrbolky. Jedná se o hemeroidy mám obavy z rakoviny konečníku.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, nejspíše se bude jednat o hemoroidy, ale bez možnosti Vás vyšetřit nelze říct p...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Jasně červená krev na toaletním papíře
Dobrý den, před časem jsem nalezl na toaletním papíře...
Krev na toaletním papíře
Dobrý den, dneska při vyprazdňování jsem si všimla...
Jasně červaný krev na toaletním papíře
Dobry den chtel jsem se zeptat pri utirani konecniku...
Po vykonání potřeby mám rudou krev na toaletním papíře.
Dobrý den, už pár let vždy jednou (někdy vícekrát po...
Krev na toaletním papíře
Dobrý den, asi před týdnem a půl mě bolel žaludek....
Mám na toaletním papíru jasně červenou krev
Krev ve stolici. Dobrý den, mám dotaz. Dnes jsem...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Tachykardie, vyšší krevní tlak

Dobrý den, je mi 20 let a poslední cca 4 týdny mě trápí vysoký tlak a tep....

Tachykaridie v těhotenství

Dobrý den pane doktore, jsem ve 28.týdnu těhotenství. Již před těhotenstvím...

Tak 3 měsíce mám stále vysoký systolický krevní tlak

Dobrý večer, léčím se již delší dobu (nevím již přesně kolik let), s vysokým...

Tak 4x do roka se mi zvětší krční uzliny

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, tak 4x do roka se mi zvětší krční uzliny,...

Tak jednou za týden mám průjem, bolest břicha a zad nad zadkem

Dobrý den, tak jednou za týden mám průjem, bolest břicha a zad nad zadkem. Také...

Tak jsem se rozhodla nemocnici žalovat

Dobry den, potrebovala bych poradit . Syn ktery ma 19 mesicu kopal do balonu...

Tak od cca 10 m přede mnou vidím vše už rozmazaněji.

Dobrý den, poslední cca 2-3 týdny pozoruji, že vidím hůře na dálku. Tak od...

Tak tady došlo nejspíše k omylu

MUDr. Zuzana Vejběrová není lékařka které patřila má reakce proto mám jen jedinou...

Tak začínám mít menší pochybnosti zda zatím není nějaká nemoc.

Dobrý den, na přelomu listopadu/prosince jsem dost upravil jídelníček. Přestal...

Také mě bolí občas hlava

Dobrý den, už asi dva měsíce mě bolí záda a břicho, mám pořád takový divný pocit...

Taková hnědá skvrnka

Dobrý den, na penisu se mně udělala taková hnědá skvrnka vypadá to jako piha....

Takové červené a po hmatu tvrdé pupínky

Dobrý den. Přítelkyni se udělaly na břichu takové červené a po hmatu tvrdé pupínky....

Takové mravenčení v nohách

Dobrý den, přibližně 3 až 4 týdny mě trápí jakoby takové mravenčení v nohách,...

Takový tlak v podbřišku

Dobrý den ,chtěla bych se zeptat pár dní mě trápí že takový tlak v podbřišku...

Takoyashuova artritida

Dobrý den, sháním informaci o vzácné nemoci postihující ženy. U nás jsem ji...

Taky to nechci zanedbat

Dobrý den. Obracím se na Vás s tímto problémem. Už řadu let mám neurčité potíže....

Taký zvláštny pocit v pravom boku prechádza to aj do chrbta

Dobrý deň, pred dvoma dňami keď som sa zobudila ráno, tak mám doteraz taký zvláštny...

Takze?

Takze je to normalni ze toto kluci zkouší v mládí mezi sebou?

Takže problémů se slezinou se obávám zbytečně?

Važená paní doktorko, takže problémů se slezinou se obávám zbytečně? To by...