Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Tehotenstvi

Gynekologie Magdalena . 13.2.2009 redakce uLékaře

Dobry den pane doktore rada bych se zeptala jestli je ultrazvukove vysetreni stoprocentni. Dekuji za vasi odpoved

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, ano, ale závisí na vyšetřujícím lékaři, jak dobře je přečte. Jinak se ale jedná o obraz plodu, který nemůže být chybný. Hezký den.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobrý den. Je mi 43 let a mám otázku jeli možné v tomto...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pálení/řezání při močení

od 25. února cítím dosti bolestivé pálení při močení, bez jakéhokoliv výtoku,...

Antikoncepce a antibiotiky

Dobry den, již 10 dní beru antibiotika Duomox 750 a dlouhodobě antikoncepci...

Jaký vliv na dítě má cigaretový kouř a jeho následky?

Dobrý den,prosím o radu.Mému synovi je 5let.Jsem rozvedená a otec syna kouří...

Nepravidelnost menstruace


Sex a virová hepatitida C: opatrnost je na místě

Pro mnoho lidí je diagnóza hepatitidy typu C šokující. Vyvstane jistě spousta...

Interakcia liekov + vyzivove doplnky

Fenofibrate Betaloc- pri tomto lieku je v letaciku poradit s...

Bolest ledvin v noci

Dobrý den, můj dlouhodobý problém je, že mě již léta bolí levý bok (ledvina),...

Piascledine 300

Dobry den, prosim, zda je mozne o informaci ohledne uzivani Piascledine 300...

Může to být psychogenní kašel?


Bolest jícnu

Dobrý den, několik dní mě trápí šílená bolest, pálení, tlak v jícnu. Když...

Hnědý výtok

Dobrý den, před cca 2 měsíci jsem byla přeléčena na chlamydie a ureaplasmu....

S bechtěrevem až na papežský stolec

Ač se může zdát ankylozující spondylitida neboli Bechtěrevova choroba velmi...

Poštípání hmyzem, možná infekce

Dobrý den. Před cca 4 týdny mě štípl hmyz nad kotník, pravděpodobně ovád či...

Antikoncepce

dobry den,chtela bych se zeptat.beru lunafem uz asi rok a chtela jsem si oddalit...

Těhotenská cukrovka

Dobrý den, dnes jsem byla na kontrole u Dr. Jsem 29+1 tt, sdělil mi výsledky...

Zlomenina zánártní kůstky


Rybinou zapáchající výtok z pochvy při sexu




Bolesti varlat


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×