Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Gynekologie Roman . 15.12.2011

Dobrý den chci se zeptat jestli je možné otěhotnět i přesto že bere žena antikoncepci.Jde o to že žena je v třetím měsíci a prostě měla své dny i přitom když byla těhotna.Děkuju za odpověd a ještě se chci zeptat jestli se muže objevit nějaka vada na dítěti když bylo počato přes antikoncepci.Díky Roman

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, žádná metoda nechrání 100%. pokud vaše žena otěhotněla, záleží,jak dlouho ještě užívala antikoncepci. Poškození není stoprocentní, spíše se orientujte na screeningy v těhotenství na sledování vývojových vad a pod.pokud brala antikoncepci pár dní, nic se nestane.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zvětšené břicho

Dobrý den, mám maminku 71 let, v poslední době, údajně 3 roky zpět uvádí, že...

Pichlavá bolest konečníku při vyprazdňování

Dobrý den, před měsícem jsem mněl zánět v krku a měl nasazený antibiotika po...

Flek na žaludu

Dobrý den, na žaludu se mi před cca. 2 týdny udělal malý červený flíček (cca...

Vyrážka

Dobrý den, už týden mám kolem očí vyrážku, nebo spíše takové malé pupínky, které...

Úraz hlavy

Mnohá poranění hlavy a obličeje jsou jen lehká a nevyžadují lékařskou pomoc....

Opakovaně záněty pochvy

Dobrý den. Už 5 let mě trápí opakované záněty močových cest a svědivé záněty...

Varlata

dobrý den, chtěla bych se zeptat muj přítel ma jakoby ,,natržené, varle při...

Nesouhlasím s diagnózou alkoholismu

Dobrý den, prohlédl jsem si Vaše www stránky, velmi se mi líbí a snad mi pomůžete...

Bolest levého zápěstí

Dobrý den, něco málo přes týden mě trápí bolest v levém zápěstí. Žádný úraz...

Dysplazie čéšek

Dobrý den 1.listopadu jsem utrpěla při lyžování luxaci pately. Nejdřiv bylo...

Adenoca prostaty GS 4+4, iPSA 19,6

Dobrý večer pane doktore, Obracím se na Vás s velikou prosbou.Po roční známosti...

Nárok na invalidní důchod při diagnóze M54.90


MDDr. Robert Plachý

Zubní ordinace

Kotnik

Dobry den Zhuba pred mesicem jsem si zvrknul kotnik, nesel jsem ale k lékaři...

Sfinkterové obtíže


Bolest v oblasti břicha

Dobrý den, trápí mě více než rok bolest v levé dolní části břicha. Nejvíce pociťuji,...

Léčíme závislost na tabáku: jaké léky jsou k dispozici?

Rozhodli jste se skoncovat s cigaretami? Výborně! Pevné rozhodnutí je totiž...

Dlouho trvající rýma u 3,5 leté dcery

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak řešit dlouhotrvající rýmu. Dcera má už...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×