Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Antikoncepce Michaela . 15.8.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat, zda při každodenní používání antikoncepce mohu být těhotná, když se do mě partner udělal?? Mnohokrát děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, antikoncepce je od toho, aby Vás chránila před otěhotněním. Pokud ji tedy užíváte pravidelně, neotěhotníte.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vysoký krevní tlak x porucha erekce

Dobrý den, jsem s přítelem 6 let, mně je 29, jemu 34. Náš sexuální život byl...

Povšechné obtíže


Brnění DK

dobry den, chci se zeptat na dva problemy. 1) je mozne, aby se dostavilo...

Slévající se hnisavé pupínky na ruce

Dobrý den. Na levé ruce se mi utvoří vždy malý červený pupínek, který se postupně...

Zadržování ejakulace vlastní vůlí

Je zadržování ejakulace vlastní vůlí nějak škodlivé? Chtěl bych se naučit vlastní...

Hlen ve stolici

Dobry den.Mam dotaz ohledne hlenu ve stolici.Hlen se objevuje pomalu kazdy...

Doc. MUDr. Jaromír Šimša Ph.D.

Ambulance všeobecné a cévní chirurgie

Mol by to byť syfilis?


Menstruace a otěhotnění

Chtěl bych se zeptat, S přítelkyní jsme měli před měsícem nechráněný pohlavní...

Krev v moči, bolesti v bedrech


MUDr. Tomáš Kreuzinger

Psychiatrická ambulance

MUDr. Martin Borský

Praktický lékař pro dospělé

Riziko měsíční pauzy u antikoncepce


Pálení při močení, bolesti při pohlavním styku

Dobry den, chci se zeptat zda je mozne, ze by se chlamydie zacaly projevovat...

Svrab

Dobrý den, asi před třemi nedělemi jsem zjistila, že jsem někde chytla svrab,...

Čepy na mandlích, dlouhodobá bolest v krku


Srdeční infarkt u žen může vypadat úplně jinak než u mužů

Klasickým projevem infarktu u mužů je krutá bolest na levé straně hrudníku vystřelující...

Zvýšená teplota, únava, knedlík v krku, brnění končetin

Dobrý den paní doktorko, již druhým měsícem mne trápí následující obtíže, se...

Bolesti svalů, křeče, únava, bolesti uzlin

Dobrý den, již cca 1,5 měsíce mám bolesti svalů - křeče. Začalo to v nohách...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×