Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Gynekologie Lucík . 23.2.2009

Dobrý den, mám dotaz jestli mohu být těhotná když jsem klasicky vynechala 7 denní pauzu 8 den jsem si vzala večer prášek ale měla jsem střevní potíže. Pohlavní styk jsem měla 7 den pauzy.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, pokud jste nezvracela cca do hodiny od užití prášku nebo pokud jste do 3 hodin od užití prášku neměla opakovaně průjmovitou stolici, antikoncepční účinek by měl být zachován.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Červéné fleky

Dobrý den,už měsíc se my objevují červené pupinky po celém obličeji které za...

Nachlazení v těhotenství, bolesti břicha

Dobry den, chtela jsem se zeptat co delat, kdyz mam uz tyden zachvaty prevazne...

Vyšetření trávicího traktu

Zatímco dříve se mohli lékaři spolehnout pouze na svoje oči, uši a ruce, v dnešní...

Zbavte se napuchlých očí a kruhů z nevyspání

Máte opuchlé oči a pod nimi tmavě fialové kruhy? Ať už je na vině příliš dlouhý...

Stopoření po obřízce

Dobrý den,než jsem podstoupil obřízku,tak jsem měl občas,když jsem se ráno probudil...

Načervenalé plošky(na fotce jsou světlejší) v ochlupení

Dobrý den, před týdnem se mi udělaly tyhle načervenalé plošky(na fotce jsou...

Lze z jídelníčku zcela vyřadit pečivo ?

Dobrý den. Zajímalo by mě jestli lze zcela vyřadit pečivo z jídelníčku. Má dcera,...

Čepy na mandlích, dlouhodobá bolest v krku


Tinnitus,bolest krční páteře a nespavost

Dobrý den,chtěl bych požádat o radu k mému již dlouholetému problému.Asi od...

Milování v 37 tt při otevírání

Dobrý den, sem ve 37 tt a začala sem se otevírat, tak bych se chtěla zeptat...

Mírná trombocytóza a leukocytóza


Změna na kůži penisu

Dobrý den. Chtěl bych vás poprosit o radu. Na penisu se mi asi před 14 dny objevila...

MUDr. Jan Svatek

Chirurgická ambulance

Erytema nodosum

dobry den,prosim o radu.pred 3tydny jssm na dovolene v Bulharsku dostala vysoke...

TBC střev

Dobrý večer, ještě jednou se vracím k dnešnímu dotazu. TBC střev je vzácné onemocnění,...

Červené tečky na penise


Zbavte se pocení jednou provždy: moderní medicína nabízí unikátní metodu!

Překvapí vás nepříjemné „koláče“ potu v podpaží vždy v tu nejméně vhodnou chvíli?...

Alergie na koně

Dobrý den, můj přítel (24 let) má od mala prokázanou alergii na srst, peří,...

Zánět zrakového nervu

Dobrý den.Prosím Vás o radu jsem již zoufalá a asi změním lékaře,tak by mně...

Prestarium neo combi

Dobrý den, můj manžel bere prestarium neo combi už 5 let, po roce začal mít...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×