Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Těhotenství

Praktické lékařství Lenka 6.6.2016

Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat, se svým přítelem jsme si hráli a mu ustříkli mu kapičky lásky které potom utřel do trenek. Později mi jezdil penisem mezi nohama ale nebyl ve mě. Jsem ještě pana. Myslíte že můžu být v tom ?

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Ne, pro otěhotnění je nutný opravdový pohlavní styk. Spermie musí mít správné prostředí, aby mohli putovat tam, kam mají.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den, chtela bych se zeptat. Beru HA Bonadea a...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství

Dobry den. Jsem 6 tt se syndromem mizejicoho dvojcete. Lekar mi rekl, ze mam...

Těhotenství

Dobrý den, moc vás prosím o radu. Po mnoha letech léčby neplodnosti se mi podařilo...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je nějaká šance,že bych mohla být těhotná?...

Těhotenství

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jsem v těhotná přesně 37+1 týden minulý týden...

Tehotenstvi

Dobrý den, měsíčky jsem měla 16.12 a 25.12 jsem měla nechráněný pohlavní styk....

Těhotenství

Dobry den. Je mozne abych byla těhotná, když jsme meli PS, kdyz jsem mela 3.den...

Těhotenství

Dobrý den, mám dotaz jestli mohu být těhotná když jsem klasicky vynechala 7...

Těhotenství

Dobrý den, dnes jsem byla na kontrole u své gynokoložky. V sobotu budu v 11tt...

TEHOTENSTVI

Dobrý den.. 14.12.2011 jsme měli s partnerem nechránený sex (neudělal se do...

Těhotenství

Dobrý den. Chtěla bych se zaptat jak moc je pravděpodobné, že bych byla těhotná,...

Tehotenstvi

dobrý den chtěla jsem se zeptat jesli po potratu můžu byt ještě těhotna da seto...

Těhotenství

Dobrý den, před dvěma dny měla kamarádka se svým přítelem první pohlavní styk....

Těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat, zda při každodenní používání antikoncepce...

Tehotenstvi

Dobry den,pani doktorko,chtela bych se zeptat,do kolikateho mesice tehotenstvi...

Těhotenství

Dobrý den, prosím o radu. Zřejmě jsem prodělala malý potrat. Od 11.1 jsem...

Těhotenství

Dobrý den chci se zeptat jestli je možné otěhotnět i přesto že bere žena antikoncepci.Jde...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se informovat, po jaké době, od nechráněného pohlavního...

Těhotenství

Dobrý den, dnes jsem ve 31+3tt a probudila jsem se s nesnesitelnou bolestí...

Tehotenstvi

dobrý den mám dotaz.našli mi kožni alergigi a chci se zeptat jestli muzu použivat...

Těhotenství

Dobrý den, před 9 dny jsem měla dostat menstruaci, ale stále nic, ale mám jí...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Tetování a kortikoidy

Dobrý den , mám rakovinu nadledvinky.. už mi nadledvinku vzali a po půl roce...

Zánět v koleni, léčba rázovou vlnou

Dobrý den, dle RTG mi zjistili zánět v koleni, neni tam žádný červený flek na...

Nemožnost otěhotnět

Dobrý den, měla bych dotaz týkající se otěhotnění. Je mi 39 let, mám 12 leté...

Provera

dobri den. ja bise chtela zeptat pan doktor mi předepsal leky provera 5mg ....

Pocit plnosti břicha


Alkohol po antibioticích

Dobrý den Kdy je možné po dobráni Xorimax 500 požít alkohol Děkuji

Hnis v pupíku


Alergie na psy a pyl

Vážená paní doktorko/ vážený pane doktore, obracím se na Vás s dotazem ohledně...

Potíže s trávením, po odstranění žlučníku

Tak je to tady zase.... Naposledy jsem psal v létě. Bylo to něco na způsob,...

Opakované potraty

Dobrý den , jsem po 1 zamlklém potratu ve 14týdnu a 1 spontáním v 10týdnu potratu. Geneticky...

Pálení rtů

Několik měsíců (4 až 5) mě nepříjemně pálí oba rty. Na okraji spodního se často...

Fimoza

Dobry den je mi 16let. A mam ted posledni dobou problemy s penisem. Kdyz je...

Lexaurin - užívání


Bolest ucha po extrakci zubu

Dobrý den, před 14 dny mi zubař vytrhnul 6 v pravo nahoře. I po této době...

Hodnocení nálezu

Prosím o vysvětlení popisu EKG: AS prav., SR, f 64/min, PQ 0,14 s, QRS 0,10s,...

Krvácení po konizaci děl. čípku

Dobrý večer, jsem po konizaci děložního čípku. Operace mi byla prováděna před...

Lipomek či fibromek

Dobrý den,je mi 18 let a tak před 2 rokama a půl jsem měl problém, že jsem...

Hleny v krku

Dobrý den! Mám dotaz ohledně hlenů v krku. Je to velice nepříjemné, pocit hlenů...

Pocity bušení srdce, "vzduch" v jícnu a říhání, po jídle

Dobrý den, pane doktore, je mi 24 let a poslední dobou mě začal trápit takový...

Na levém varleti se mi udělala malá bulka

Dobrý den před 3 týdny se mi na levém varleti udělala malá bulka je mi 17 let...

Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
* registrací neměníte svého lékaře.