Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Test po antibiotikách

P . 17.10.2015 redakce uLékaře

Dobrý den, ráda bych se preventivně nechala vyšetřit na pohlavní nemoce, aktuálně se léčím se zánětem močových cest, na který mi byl předepsán Biseptol, za jak dlouho mohu jít na test HIV? Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jitka Dobešová


Vážená, na vyšetření HIV můžete jít okamžitě a na ostatní pohlavní choroby za cca za 6 týdnů.

Související dotazy

Testy
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali je v ČR možné...
Testy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Včera i dneska jsem...
Test na syfilis, HIV po antibiotikách
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na přesnost testu...
Testy na syfilis
Dobrý den, mám ještě doplňující otázku k dotazu #237935,...
Test na THC
Dobry den chci se zeptat prvni tyden v lednu jsem mela...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla bych se zeptat když jsem měla pohlavní...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Test negatívny, možné tehotenstvo?

Dobrý deň, mala som pohl. styk, chránený kondómom počas plodných dní, asi deň...

Test OGTT

Dobrý den, při pravidelném krevním vyšetření mi byla naměřena hodnota cukru...

Test OGTT

Dobrý den, při prev. prohlídce jsem měla naměřenu hladinu cukru 6.0. Byla jsem...

Test otcovství

Kdybych podstoupil test otcovství, a otec zkoumaného dítěte by byl například...

Test otcovství

Dobrý den, mohu se optat, zda výsledky testů otcovství (metodou - odebrání vzorků...

Test otcovství

Dobry den, chtěla bych se zeptat ohledně testu otcovstvi, manžel plati na ditě...

Test otcovství

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na takovou prekérní věc. Kdyby mě moje manželka...

Test otcovství

dobry den v roce 23.7.2016 se mi stala nehoda a ja se probudil 2017. v kvetnu...

Test otcovství

Dobrý den, jsem těhotná a můj přítel si chce udělat test otcovství. Prý se to...

Test plodnosti

Dobrý den, ráda bych se zeptala, mohla bych nechat otestovat svou plodnost...

Test pohlavní choroby

Dobrý den.Po rozvodu jsem nějaký čas žil poměrně "nezávazným" životem.Asi...

Test PP

Test PP

Test pred biopsii stitne zlazy.

Dobry den, pritelkyne byla na biopsii stitne zlazy. Chtel bych se zeptat, jestli...

Test syfilis

Dobry den, chtela bych se zeptat, jak moc jsou spolehlive volne prodejne testy...

Test test test test

Test test h vtb gvy tucucuu fffcrr xcrurf ydfcufuf kg xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx...

Test THC

Dobrý den, jak dlouho se dá zjistit mariuhana z potu nebo slin? děkuji

Test toxikologie

Dobrý den, ráda bych se zeptala jak dále pokračovat v následujícím, kam se...

Test trombofilních mutací

Dobrý den, užívám HA Qlaira a nechala jsem si jako samoplátce udělat test na...

Test trombofilních mutací

Dobrý den, jako samoplátce jsem si nechala udělat test trombofilních mutací...

Test Western blot

Dobrý den, jak dlouho přibližně prosím trvá vyhotovení výsledků na borrélie...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nesnášíte laktózu? Nezbývá než se určitých potravin vzdát


Prevence průjmu


Bolest břicha opakované zadání


Bolest nártu


MUDr. Lenka Chroboková

Psychiatrická ambulance

Občasné podráždění konečníku


Bolestivá boulička na hrudi


Citlivost bradavek a zpožděná menstruace


Stržený nehet


Apo-parox


Nafouklé bradavky


G>A)/heterozygot, Mutace MTHFR (1298 A>C)/heterozygot

moje pritelkyne po me chce sex, riak ze mi 15 uz bylo ze se nemusim bat, ale...

Vyrážka, která většinou mizí.


Genitální opar


Nikotin je droga – a droga, to je závislost. Zbavte se jí!


Ortopedie


Užívání léků po požití vlákniny


Zpožděná menstruace, negativní test


Tetanus – smrtelné nebezpečí z hlíny


Výtok z penisu po pohlavním styku


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×