Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Test trombofilních mutací

Patricie . 30.9.2015

Dobrý den, jako samoplátce jsem si nechala udělat test trombofilních mutací (Leidenská mutace a protrombin), a to tak, že mi gynekoložka odebrala krev, kterou jsem poté zaslala poštou na specializované pracoviště. Výsledky byly v pořádku, nicméně mám trochu pochybnosti, zda nemohou být zkreslené, když testovaná krev nebyla čerstvá. Nemohla se krev cestou (2-3 dny) srazit nebo zkazit tak, že by to ovlivnilo výsledky testu? Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Veronika Kaššovicová


Dobrý den, předpokládám, že by toto mělo být přesně uvedeno v laboratorní příručce dané laboratoře, kam jste to odesílala. Ale takovýto postup je běžný. Přeji hodně zdraví...

Související dotazy

Test trombofilních mutací
Dobrý den, užívám HA Qlaira a nechala jsem si jako...
Testy
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali je v ČR možné...
Testy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Včera i dneska jsem...
Testy na syfilis
Dobrý den, mám ještě doplňující otázku k dotazu #237935,...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat, mám 5 dní zpožděnou...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla bych se zeptat když jsem měla pohlavní...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Test otcovství

Dobrý den, jsem těhotná a můj přítel si chce udělat test otcovství. Prý se to...

Test plodnosti

Dobrý den, ráda bych se zeptala, mohla bych nechat otestovat svou plodnost...

Test po antibiotikách

Dobrý den, ráda bych se preventivně nechala vyšetřit na pohlavní nemoce,...

Test pohlavní choroby

Dobrý den.Po rozvodu jsem nějaký čas žil poměrně "nezávazným" životem.Asi...

Test PP

Test PP

Test pred biopsii stitne zlazy.

Dobry den, pritelkyne byla na biopsii stitne zlazy. Chtel bych se zeptat, jestli...

Test syfilis

Dobry den, chtela bych se zeptat, jak moc jsou spolehlive volne prodejne testy...

Test test test test

Test test h vtb gvy tucucuu fffcrr xcrurf ydfcufuf kg xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx...

Test THC

Dobrý den, jak dlouho se dá zjistit mariuhana z potu nebo slin? děkuji

Test toxikologie

Dobrý den, ráda bych se zeptala jak dále pokračovat v následujícím, kam se...

Test trombofilních mutací

Dobrý den, užívám HA Qlaira a nechala jsem si jako samoplátce udělat test na...

Test Western blot

Dobrý den, jak dlouho přibližně prosím trvá vyhotovení výsledků na borrélie...

Test?

tmobileVoucherTest

Testo

dobry den, trochu netypicky dotaz ale kdyz delam malemu cukrovi co je lepsi...

Testosteron

Dobry den. Neviem na koho sa obratit, mozno mi poradite vy. Zistili mi zvysenu...

Testosteron

Dobrý den, je mi 16 let a chci se zeptat jestli můžu užívat z lekarny Tribulus...

Testosteron

Dobrý den, mám dotaz ohledně přípravku Undestor. Při aplikaci dle doporučení...

Testosteron

Dobrý den, prosím o vysvětlení, zda praktikou zadržování ejakulátu stlačením...

Testosteron

Dobrý den , je mi 15 let a nedávno jsem slyšel že když si budu v pubertě doplňovat...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Erekce v létě: 13 vlivů, které ji zaručeně zničí


Zvětšený podbřišek


Bolest Achillovy šlachy


Svědění kůže


Pivo po dobrání Doxybene

Dobry den chci ze zeptat,vcera ve 23:00 jsem dobral posledni prasek Doxybene...

Hnědé skvrny na zádech a rukou


Bulka na krku


MUDr. Jiří Růžička

Praktický lékař pro dospělé

Autotrakční lehátko - srdce a koagulční léčba


Zvětšený brzlík


Bušení srdce


Jednodenní zvracení - nakažlivost


Tehotenstvi


Borelioza?


Šetřící léky na bolesti


EBV virosa + gyn. problém


Antibiotika a alkohol


Odstranění krčních mandlí

Dobry den, prosim Vas chtela jsem se zeptat na operaci krcnich mandlich, zda...

Zvýšená tvorba modřin


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×