Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Vhodnost nového léku

Věra . 17.11.2013

Dobrý den,25 let jsem brala lék na vysoký tlak Lokren 20mg. Při kontrole na interně mi bylo zjištěno sinusová brakardie, A-blok 1 stupně, pravděpodobná poléková.Je vhodný lék Prestance 5mg/10mg, vyměněný za Lokren, když v letáčku u léku Prestance je psáno zvláštní opatrnosti při použití.Rozhodl lékař správně? Mám obavy. S pozdravem Věra Děkuji.

Odpovídá:

MUDr. Magdalena Žáková


Dobrý den, zvláštní upozornění znamená, že máte buď na danou skutečnost upozornit lékaře, anebo že lékař má dát větší pozor a například Vás častěji kontrolovat. Doporučuji proto poradit se s Vaším lékařem - upozornit ho, že máte uvedenou arytmii a zeptat se, zda to nevadí.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně klíšťové encefalitidy

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vhodnost doplňků stravy

Dobrý den, dnes mi obvodní lékař sdělil, že mi na epidemiologii z výtěrů byla...

Vhodnost kombinace léků a doplňků pro podporu hubnutí

Dobrý den,dlouhodobě užívám antidepresiva Oxazepam a Citalon,dost jsem přibrala...

Vhodnost kratší doby spánku

Dobrý den, zjistil jsem že mi vyhovuje méně spánku. Když spím třeba 7-8 hodin...

Vhodnosť kyslíkového koncentrátoru

Dobrý deň. Moja mamka má CHOCHP ťažkého stupňa, FEV1 je 35%.Má 73 rokov. Lekár...

Vhodnost léku

Dobrý den. Můj lékař mi předepsal lék Betaloc SR.Na příbalovém letáku jsem...

Vhodnost léku Forxiga

Mám cukrovku 2. Typu beru účinnou látku Metformin hladina cukru střídavý hodnoty...

Vhodnost léků na tlak

Dobrý den, prosím o radu, zda je v mém případě vhodné užívat přípravek Rivocor...

Vhodnost léku Nalgesin s

Dobrý den, mám takovou otázku. Když mám bolestivou menstruaci tak užívám...

Vhodnost léku v těhotenství

Dobrý den.Chtěla bych se Vás zeptat,jestli mohu užívat Ofloxin 200.Byl mi předepsán...

Vhodnosť malej dávky Euthyroxu pri znižovaní hormónu fT4

Dobrý deň, obraciam sa na Vás s prosbou o konzultáciu. Mám 28 rokov a pred 4...

Vhodnost očkování proti meningokokovi

Dobrý den, mám problém se štítnou žlázou ,sniženou funkci se kterou se léčím....

Vhodnost operace kýly

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o radu ohledně operace pupeční kýly. Během...

Vhodnost pobytu u moře.

Dobrý den. Paní doktorko, moje žena 45 let, v dětství dvakrát prodělala leukemii...

Vhodnost pocení při ledvinové nedostatečnosti

Co je pravdivého na hypotéze, že pocením může být uleveno nedostatečně fungujícím...

Vhodnost preventivního užívání ATB

Cca 20 dnů po přisátí klíštěte teplota, bolesti kloubů a svalů, pocení, světlečervená...

Vhodnost rostliných tuků a másla

Před několika dny jsem dostal na e-mail článek (který přikládám) o vhodnosti...

Vhodnost testu PSA při mírných obtížích s prostatou - nižší věk

Chtěl bych Vás poprosit o radu – před časem na vyšetření na urologii na prostatě...

Vhodnost užívání Clostilbegytu

Dobrý den, mám nízkou děložní sliznici, byl mi napsán Clostilbegyt, protože...

Vhodnost užívání rakytníku řešetlákového při UC

Dobrý den. Na můj dotaz mi nebylo odpovězeno, proto prosím znovu o odpověď,...

Vhodnost užívání Rivocoru

Dobrý den,ráda bych se zeptala.Byla jsem onkol.nemocná-neléčená r.2002.Jednalo...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zánět močového měchýře


Těhotenství - kdy nejdříve se zjistí z moči


Velikost uzlin


Motání hlavy, bolest hlavy


Biologická léčka Juvenilní idiopatické artritídy


Zduření na krku u štítné žlázy


Krvácení při orgasmu


Zanet mandli


Hnisavá ložiska v krku


Pigmentové skvrny a Solárium


Petechie?


Problém


Lékypřed operací


Zdravá strava a odpočinek léčí. I rakovinu prsu


Odchlíplá dáseň po extrakci zubu


Krční pateř a zavrať


Pásový opar


Opary


PhDr. Ludmila Weinholdová

Klinická psychologie

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×