Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Vliv KS na přirozenou mikrofloru pokožky

Kožní obtíže Martin . 21.7.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, umývám se pevným mýdlem z obsahem koloidního stříbra a stříkám si roztok s KS do podpaždí. Přesto že účinkuje dobřen a internetu jsem se dočetl že nadměrné používání prostředků s antibakteriální či dezinfekční přísadou likviduje naši přirozenou mikroflóru na kůži a sliznicích, která nám chrání kůži a sliznice před osídlením choroboplodnými bakteriemi a zajímá mě jestli se toto vztahuje i na produkty s koloidního stříbra. Nosím prádlo a ponožky s nanočásticemi koloidního stříbra a nechci si přivodit problémy kvůli nedostatku přirozené mikroflory.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den. S nošením prádla by neměl být problém. V oblasti pravidelné aplikace na pokožku je dobré posoudit celkovou skladbu používaných hygienických prostředků. Nejlépe by bylo probrat toto používání s kožním lékařem, který posoudí typ Vaší kůže.

Související dotazy

Svědění pokožky kštice
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na svědění pokožky....
Několik dní mě trápí svědění pokožky
Dobrý den, několik dní mě trápí svědění pokožky na...
Zarudnutí pokožky hlavy
Dobry den pred dvema tydnama me zacala bolet hrozne...
KS A RH negativní
Dobrý den, jsem KS A neg.v 11/2009 jsem potratila v...
Alergie na psa, vyrážka
Dobry den, Mam dotaz ohledne svedeni pokozky. Mam...
Mnohočetné obtíže
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na možné závěry mého...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vliv konzumace brusinkových preparátů na rozvoj ledvinových kamenů.

Dobrý den. Dnes jsem Vám psala dotaz ohledně diety při ledvinových kamenech...

Vliv konzumace ryb na vývoj inteligence dítěte v těhotenství


Vliv kortikoidů na vývoj plodu


Vliv koření na vysoký krev.tlak


Vliv kouřeni během kojení na psychiku dítěte


Vliv kouření cigaret


Vliv kouření na hladinu triglyceridů


Vliv kouření na menstruace při užívání HA


VLIV KOUŘENÍ TABÁKU/MARIHUANY NA RŮST


Vliv kreatinu na srážlivost krve


Vliv léčby lupénky na otěhotnění


Vliv léků


Vliv léků


Vliv léků


Vliv léků na antikoncepci


Vliv léků na antikoncepci


Vliv léku na řízení automobilu


Vliv léků na srdce


Vliv leku na streva na ucinnost antikoncepce


Vliv léku na vznik osteoporózy


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bakterie požírající kvasinky – naděje v boji proti Crohnově chorobě?

<p>Objevení nové střevní bakterie by mohlo znamenat průlom ve vývoji prebiotik,...

Bolesti v podřišku

Dobrý den pane doktore mám letité bolení v podbřišku asi před 8 lety jsem byla...

Noční pomočování u dospělého


Cysty na vaječníku

Dobrý den pane doktore,jsem 3 měsíce po LAVH s komplikovaným pooperačním průběhem.Třetí...

Vyrážka v tříslech


Krevni obraz

Krevni obraz...muze znacit rakovinu? Nebo co podle vas znamena

Pravděpodobnost přenosu viru HIV


Bolest kolene

Bohužel myslim že to byl jen bežný pohotovostní doktor. Lečba ..Koupila jsem...

Bolavý jazyk

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li mi nechybí nějaký vitamín. Neboť mám...

Svědění kolem konečníku

Dobry den chtel bych se zeptat....svedi mne to v konecniku a mam tam jakoby...

MUDr. David Hoskovec

Lékařský dům Praha 7, a.s. - gastroenterologie

MUDr. Helena Šanovcová

Praktický lékař stomatolog

Skvrny na zádech a pažích

Dobrý den Mám dotaz ohledně fleků na fotce jsou hlavně na zádech a pažích přítele...

Adenokarcinom prostaty


Zvýšené jaterní testy


Bojíte se očkování? Homeopatie pomůže zmírnit potíže


Zapomínání u mladého člověka

Dobrý den, chci se poradit ohledně přítele. Je mu 23 let a přijde mi, že má...

Dvanácterníkový vřed

Dobrý den,mám bolesti břicha a pálení žáhy.I přesto že beru léky DOGMATIL 50mg,APO-OME...

Bolest a otok dásní a jazyka


Svědění, bílé hrudky v pochvě


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×