Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Vliv léků

Antikoncepce moravcova 4.4.2012

Paní doktorko, chci se zeptat, jestli mají léky na snižování krevního tlaku (i spodního) vliv na účinky antikoncepce?
Moravcová

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, antihypertenziva nesníží účinek hormonální antikoncepce. Tlak si pravidelně nech...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Vliv antidepresivním léků na mozek
Má dlouhodobé užívání antidepresivních léků (např....
Vliv a přetrvávání léků
Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o informaci...
Náhrada léku
Beru lék Coriol 25....tento lék potporuje obezitu a...
Vliv léku na vznik osteoporózy
Dobrý den, již téměř 20 let mě trápí chronický kašel,...
Může být vedlejším účinkem těchto léků dušnost a kašel?
Dobrý den, moje maminka má předepsaný na vysoký krevní...
Vyhodnocení celkového vlivu léků
Dobrý den. Je mi 62 roků. Při léčbě po odstranení...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vliv koření na vysoký krev.tlak


Vliv kouřeni během kojení na psychiku dítěte


Vliv kouření cigaret


Vliv kouření na hladinu triglyceridů


Vliv kouření na léčbu

Dobrý den, zajímalo by mě, jaký vliv může mít kouření na léčbu po operaci karpalnich...

Vliv kouření na menstruace při užívání HA


VLIV KOUŘENÍ TABÁKU/MARIHUANY NA RŮST


Vliv kreatinu na srážlivost krve


Vliv KS na přirozenou mikrofloru pokožky


Vliv léčby lupénky na otěhotnění


Vliv léků


Vliv léků


Vliv léků na antikoncepci


Vliv léků na antikoncepci


Vliv léků na kvalitu spermií

Dobrý den,manžel je 2 roky po chemoterapii a ozařování hlavy (astrocytom na...

Vliv léku na řízení automobilu


Vliv léků na srdce


Vliv leku na streva na ucinnost antikoncepce


Vliv léku na vznik osteoporózy


