Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Vliv léků na antikoncepci

Antikoncepce Jana . 3.12.2012

dobrý den paní doktorko, chtěla jsem se zeptat, jestli nemůže lék ambrobene 30 mg tabletky ovlivnit účinek antikoncepce Belara? Děkuju za odpověď. Jana

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, lék Ambrobene neovlivňuje účinky hormonální antikoncepce.

Související dotazy

Vliv léků
Paní doktorko, chci se zeptat, jestli mají léky na...
Vliv na antikoncepci
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda častější požití...
Vliv léku Uro-Vaxom na antikoncepci Minerva
Dobrý den, má Uro-Vaxom vliv na antikoncepci Minerva?...
Maji antibiotika vliv na antikoncepci?
dobry den chtela jsem se zeptat kdyz uzivam antibiotika...
Vliv kapek na antikoncepci
Dobrý den, někde jsem se dočetla, že antibitikové...
Vliv antibiotik na antikoncepci
Dobrý den, užívám hormonální antikoncepci Tri-Regol,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vliv kouření cigaret


Vliv kouření na hladinu triglyceridů


Vliv kouření na menstruace při užívání HA


VLIV KOUŘENÍ TABÁKU/MARIHUANY NA RŮST


Vliv kreatinu na srážlivost krve


Vliv KS na přirozenou mikrofloru pokožky


Vliv léčby lupénky na otěhotnění


Vliv léků


Vliv léků


Vliv léků


Vliv léků na antikoncepci


Vliv léku na řízení automobilu


Vliv léků na srdce


Vliv leku na streva na ucinnost antikoncepce


Vliv léku na vznik osteoporózy




Vliv léku Uro-Vaxom na antikoncepci Minerva


Vliv lichořeřišnice na antikoncepci


Vliv lubrikantu na účinnost Pharmatexu


Vliv Mamavitu na mestruaci


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vysoký systolický krevní tlak, nízký tep

Dobrý den, je mi 25 let, od dětství sportuji a zřejmě i proto mám nízký tep...

Kousnutí klíštětem

Dobrý den, mam dojem že me kouslo klíšte protože sem si ten den našel klíšte...

Kanabidiol CBD, léčebná substance budoucnosti?

Kanabidiol je jednou z osmdesáti známých látek zvaných kanabinoidy, které jsou...

Pocit tlaku v žebrach

Dobry den. Je mi 23 let. Měřim 191cm a važim 62 kg což je hodně malo. Ale muj...

Bolesti při sexu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je mi 20 let a už rok mám stálého přítele....

Píchání v ruce


MUDr. Marie Vaňková

Privátní stomatologická ordinace

Trvalé následky úrazu kolena

Dobrý den, v roce 2011 jsem měla úraz kolena (utržený před .křížový vaz natržené...

Bolest nohou

Dobry den, mam na vas dotaz. Jiz tri roky mam sedave zamestnani. Do te doby...

MUDr. Josef Hacar

Odborný lékař radiodiagnostik

Jak správně ošetřit puchýř


Zánět slepého střeva


Bulka na břiše

jsem 6tt a na břiše na pravé straně jsem si nahmatala malou kuličku ve velikosti...

Pálení jazyka

Dobry den, chtela jsem se zeptat asi od noveho roku me pali pali jazyk a mam...

MUDr. Marie Čoupková

Privátní gynekologická ambulance

Bolest varlete

Dobrý den, chtěl bych se pooradit o problému, který mě trápí. Mě i přítelkyni...

MUDr. Ladislav Procházka

Ordinace psychiatrie a sexuologie

MUDr. Jan Malecha

Ordinace lékaře specialisty - kardiologie

Bulka v ústech

Dobrý den. Příteli (29let) se téměř ze dne na den udělala tvrda bulka vevnitř...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×