Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Vliv léků

Alergie Jana 12.2.2010

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli mohu užívat claritine a tussin(na kašel) zároveň. Neovlivňují se tyto léky? Děkuji

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Nevím, jestli nemáte na mysli spíše Stoptusin. ale tyto léky se dohromady brát mohou....

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Vliv antidepresivním léků na mozek
Má dlouhodobé užívání antidepresivních léků (např....
Vliv léků
Paní doktorko, chci se zeptat, jestli mají léky na...
Vliv a přetrvávání léků
Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o informaci...
Může být vedlejším účinkem těchto léků dušnost a kašel?
Dobrý den, moje maminka má předepsaný na vysoký krevní...
Náhrada léku
Beru lék Coriol 25....tento lék potporuje obezitu a...
Vliv léku na vznik osteoporózy
Dobrý den, již téměř 20 let mě trápí chronický kašel,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vliv kouřeni během kojení na psychiku dítěte


Vliv kouření cigaret


Vliv kouření na hladinu triglyceridů


Vliv kouření na léčbu

Dobrý den, zajímalo by mě, jaký vliv může mít kouření na léčbu po operaci karpalnich...

Vliv kouření na menstruace při užívání HA


VLIV KOUŘENÍ TABÁKU/MARIHUANY NA RŮST


Vliv kreatinu na srážlivost krve


Vliv KS na přirozenou mikrofloru pokožky


Vliv léčby lupénky na otěhotnění


Vliv léků


Vliv léků


Vliv léků na antikoncepci


Vliv léků na antikoncepci


Vliv léků na kvalitu spermií

Dobrý den,manžel je 2 roky po chemoterapii a ozařování hlavy (astrocytom na...

Vliv léku na řízení automobilu


Vliv léků na srdce


Vliv leku na streva na ucinnost antikoncepce


Vliv léku na vznik osteoporózy




Vliv léku Rivotril na krevní obraz

Hezký den, v roce 2019 mi byla na základě rady vyšetření diagnostikovan esenciální...