Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Vliv léků

Alergie Jana . 11.2.2010

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli mohu užívat claritine a tussin(na kašel) zároveň. Neovlivňují se tyto léky? Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Nevím, jestli nemáte na mysli spíše Stoptusin. ale tyto léky se dohromady brát mohou.

Související dotazy

Vliv antidepresivním léků na mozek
Má dlouhodobé užívání antidepresivních léků (např....
Vliv léků
Paní doktorko, chci se zeptat, jestli mají léky na...
Vliv a přetrvávání léků
Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o informaci...
Náhrada léku
Beru lék Coriol 25....tento lék potporuje obezitu a...
Může být vedlejším účinkem těchto léků dušnost a kašel?
Dobrý den, moje maminka má předepsaný na vysoký krevní...
Vliv léku na vznik osteoporózy
Dobrý den, již téměř 20 let mě trápí chronický kašel,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vliv kortikoidů na vývoj plodu


Vliv koření na vysoký krev.tlak


Vliv kouřeni během kojení na psychiku dítěte


Vliv kouření cigaret


Vliv kouření na hladinu triglyceridů


Vliv kouření na menstruace při užívání HA


VLIV KOUŘENÍ TABÁKU/MARIHUANY NA RŮST


Vliv kreatinu na srážlivost krve


Vliv KS na přirozenou mikrofloru pokožky


Vliv léčby lupénky na otěhotnění


Vliv léků


Vliv léků


Vliv léků na antikoncepci


Vliv léků na antikoncepci


Vliv léku na řízení automobilu


Vliv léků na srdce


Vliv leku na streva na ucinnost antikoncepce


Vliv léku na vznik osteoporózy




Vliv léku Uro-Vaxom na antikoncepci Minerva


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vysazení Depakine

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je bezpečné vysadit mé dceři ( 15 let/...

Možnost léčby

dobrý den,už několik let mám problémy s krční páteří.Vždy po rehabilatacích...

Crohnova choroba

Dobrý den, je mi 24,5 let, před 4,5 lety mi byla diagnostikovana Crohnova choroba...

Noční pocení

dobrý den chci se zeptat poslední tři noci se strašně v noci budim spocena...

Překlad zprávy

Dobrý den.Manželka zvedala mříž k obchodu a prasklo ji v rameni. Dg.Distensio...

Pojmy z ultrazvuku

Dobrý den, můžete mi prosím objasnit pojmy z dnešního ultrazvuku tj. 10.8.2011?...

Porada

Lékařská zpráva od ošetřujícího lékaře - dobrý den, moje kamarádka se teď snaží...

Krvácení z rodidel

je mi 27 let, a je to tak dva roky co jsem občas po sexu začla krvácet, doktor...

Manželka si pomáhá ....

Dobrý den. Již nějakou dobu máme doma s manželkou problém při sexu. Jsem vždy...

Toxoplazmóza a těhotenství

Dobrý den, momentálně jsem ve 36 tt. Ve 27 tt mi brali krev a dělali testy na...

Kalkulačka rizika srdečního infarktu

Zjistěte, jak vysokou míru vzniku srdečního infarktu máte právě Vy.

Bolest varlat

Dobrý den, od soboty cítím, že mě začínají pobolívat varlata, občasné chvilky...

Antidepresiva a alkohol

Dobrý den Je mi 21 let a od 17 let beru antidepresiva Arketis (20 mg každá...

Lék na oddálení menstruace a jeho preskripce


Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“


Výrůstek v koleni

Dobrý den ! Je nějaký způsob, jak se zbavit výrůstku v koleni, bez operace ?...

MUDr. Vlasta Poláčková

Praktický lékař pro děti a dorost

Bolest žaludu


Uhodila jsem se do hlavy, mám strach z otřesu mozku či hematomu mozku


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×