Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

VLIV KOUŘENÍ TABÁKU/MARIHUANY NA RŮST

Endokrinologie Samuel 23.4.2014

Dobrý den, zajímalo by mě zda může mít kouření marihuany nebo tabáku vliv na růst postavy do výšky, dále na růst svalů a jejich funkčnost a růst pohlavních žláz (penisu). Marihuanu kouřím tak rok a půl cca 2-3x týdně + 1-2 krabičky cigaret týdně. Je mi čerstvých 16 let. Předem děkuji za odpověď.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den,
kouření cigaret může omezit definitivní výšku postavy, může mít vliv na funkc...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Kouření marihuany
Dobrý den, rád bych se na něco zeptal. Jde o to,...
Je možné, že na někoho nepůsobí kouření marihuany?
Dobrý den, je možné, že na někoho nepůsobí kouření...
Růst
Dobrý den , je mi 15 let , a chtěl bych se zeptat ,...
Marihuana
Dobrý den, je mi 18 let, nedávno jsem zkoušel s kamarády...
Kouření marihuany
thc testy když sem nekouril marihuanu a dal sem si...
Marihuana
Dobrý den. 20.2. Jsem byl na odběr krve, a asi zhruba...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vliv konzumace alkoholu na slinivku


Vliv konzumace brusinkových preparátů na rozvoj ledvinových kamenů.

Dobrý den. Dnes jsem Vám psala dotaz ohledně diety při ledvinových kamenech...

Vliv konzumace ryb na vývoj inteligence dítěte v těhotenství


Vliv kortikoidů na vývoj plodu


Vliv koření na vysoký krev.tlak


Vliv kouřeni během kojení na psychiku dítěte


Vliv kouření cigaret


Vliv kouření na hladinu triglyceridů


Vliv kouření na léčbu

Dobrý den, zajímalo by mě, jaký vliv může mít kouření na léčbu po operaci karpalnich...

Vliv kouření na menstruace při užívání HA


Vliv kreatinu na srážlivost krve


Vliv KS na přirozenou mikrofloru pokožky


Vliv léčby lupénky na otěhotnění


Vliv léků


Vliv léků


Vliv léků


Vliv léků na antikoncepci


Vliv léků na antikoncepci


Vliv léků na kvalitu spermií

Dobrý den,manžel je 2 roky po chemoterapii a ozařování hlavy (astrocytom na...

Vliv léku na řízení automobilu
