Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Žilní tromboza

Vnitřní lékařství Jana 5.12.2011

Dobrý den,
Chtěla bych jse zeptat, od 1.září mi byla zjištěna neúplní tromboza pravého lýtka, ucpaná větev, noha nebyla oteklá jen hrozně bolela, brala jsem Fragmin 0,2 2500, po dobu měsíce dvakrát denně potom jsem byla převedena na warfarin který beru až do teď dávku 5mg jeden celý denně, INR sem měla před týdnem 2,0. Chtěla bych se ale zeptat ve čtvrtek 1.12.2011 jsmě měli stužkovací večírek a bohužel jsem na nohu tancovala a měla hodinu vysoké podpatky, ta mě teďka bolí a je citlivější i na dotek a mám spíše strach z plicní embolie. To je také důvod proč píši. Chtěla bych se tedy zeptat jestli je vysoké riziko plicní embolie když mám INR 2,0 nebo jestli nemusím mít obavy?
Předem děkuji za odpověď.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, INR 2,0 je na dolní mezi požadovaného rozmezí hodnoty. Nejen proto doporučuji vaše...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Hluboká žilní trombóza
Začátkem dubna mi byla zjištěna trombóza PDK, zpočátku...
Žilní trombóza- správnost léčby
Dobrý den, Mamka Nyní byla se závěrem z UZ u cévního...
Žilní tromboza
Dobrý den, mám časté bolesti obou lýtek, ale více na...
Trombóza
Dobry den Byla mi pred tydnem diagnostikovana tromboza...
Tromboza
Dobrý den, ležím v nemocnici s hlubokou žilní trombozou...
Perianální žilní trombóza
Dobry den, v pondeli tohoto tydne me zacal bolet konecnik...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Žilní nedostatečnost, křečové žíly

Dobrý den, mám tři dotazy. Všechny se týkají dolních končetin. PRVNÍ dotaz zní...

Žilní nedostatečnost?

Dobrý den, třetí den mě bolí levá dolní končetina. Bolest začíná v lýtku, chvíli...

Žilní nedostečnost, tlak v hlavě a uších

Dobrý den, trpím chronickou žilní nedostatečnosti a v poslední době mám občasný...

Žilní neprůchodnost

Dobrý den, mám dotaz na příznaky případné žilní neprůchodnosti. Týden mě bolí...

Žilní pleteň jazyka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na výraznou žilní pleteň na jazyku (zespoda...

Žilní problém na břiše


Žilní tromboza

Dobrý den, už delší dobu mám problémy s levou nohou. Od kolene dolů. V lýtku....

Žilní trombóza

Dobrý den, dnes mi po ultrazvuk vyšetření zjistili žilní trombózu v noze 30mm.nasadili...

Žilní tromboza


Žilní trombóza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli pomáhá užívání acylpyrinu jako prevence...

Žilní tromboza

Dobrý den, mám následující dotaz. Druhý den po SC jsem prodělala ileofemorální...

Žilní trombóza

Dobrý den, chtěl bych se zeptat ohledně hodnoty D-dimer: 2330, mám 2 měsíce...

Žilní trombóza

Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se Vás zeptat, občas mě trápí slabá bolest...

Žilní trombóza a antikoncepce

Dobrý den, před třemi měsíci jsem prodělala žilní trombózu komplikovanou plicní...

Žilní tromboza a antikoncepce

Dobry den mam zlomeninu kotniku a na zaciatku 4.tyzdna mi zistili trombozu v...

Žilní trombóza- správnost léčby

Dobrý den, Mamka Nyní byla se závěrem z UZ u cévního chirurga který zatím...

Žilní trombóza, antikoncepce a kouření

Dobry den.Chcela by som vas poprosit o radu.Zijem vo Svajciarsku.8 rokov som...

Žilová trombóza - možné opakovanie? - INR v poriadku

Chcel by som sa Vás opýtať, či je možné dostať opakovanú žilovú trombózu, keď...

Žíly

Pane doktore, v poslední době mně i když jsem v klidu najednou rychle naběhnou...

Žíly

dobrý den, já jenom doplním otázku od pana jiřího martinů, kterou jsem dostal...