Antibiotika

Dobrý den. Chtěla bych Vás poprosit o radu. Nějakou dobu se s přítelem snažíme otěhotnět. Těhotná zatím nejsem. Nyní jsem nastydla a doktorka mi předepsala antibiotika Duomox1000. Nevím, jestli je mám ale užívat, protože co kdybych při jejich užívání otěhotněla nebo těsně po jejich užívání?? Mají tyto léky vůbec vliv na miminko a jak dlouho po jejich dobrání bychom se neměli snažit otěhotnět?? Prosím Vás o rychlou odpověď, neboť léky bych měla začít brát dnes. Moje doktorka mi není schopna na toto odpovědět. Mockrát děkuji!!!!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antibiotika by během braní neměly mít žádný vliv na případné početí. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: