Antibiotika a sport

Dobrý den mám dotaz.Mám předepsana antibiotika ode dneška(je mi dobře jen mě bolí v krku když polknu)doktorka mi dělala krevní testy a řekla mi že to není ani dobřé ani špatné prý tak středně.Vrcholově sporuji a potřebovala bych vědět jestli při antibiotikách mohla hrát v sobotu a v neděli zápas je to dost naléhavé..potřebovala bych vědět jestli mi to ňákým způsobem nemůže ublížit(doktorka řekla ,že podle toho jak se budu cítit..antibiotika(ospen 1000 30 tablet)předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, to skutečně bude záležet na tom, jak se budete cítit, obecně se s ATB běžné činnosti dělat dají, nepíšete však, co znamená "vrcholově sportovat". Přecházení a nedoléčení onemocnění u špičkových sportovců ovšem doporučit nelze, může přetrvávat únava, která může být při vrcholovém sportu limitující. Já osobně bych doporučoval spíše onemocnění doléčit.

 
Líbí se vám odpověď?
+12 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: