Antibiotika a sportování

Dobrý den. Včera jsem u doktora dostal antibiotika Doxybene 200mg - mám totiž už delší dobu flek po klíštěti. Vypadá to jako borelioza a protože jsem ji před 2 lety měl, tak to lékařka chce přeléčit. Mám dávku na 3 týdny. Ale jako na potvoru už dříve jsem měl domluveno, že s kamarádama příští týden pojedeme na 3 dny a cyklodovolenou. Chci se zeptat jestli se můžu zúčastnit takovéto akce? Případně co by mohlo nastat za problémy? Nebo jestli bych alespoň mohl s nimi vyrazit a třeba jenom jeden den s nimi jet. Nebo si trasy zkrátit a zbytek dojet autem??? Moc rád bych s nimi vyrazil. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud nemáte fyzické problémy, ůnavu nebo bolesti a pouze přeléčujete skvrnu po klíštěti, s kamarády jedte, ale rozumně, šetřete se!!! Kombinace auta a kola je docela super nápad, můžete dělat kamarádům doprovodné vozidlo v případě potíží jako na profi cyklo soutěžích :o)! Nedoporučuje se pobyt na slunci při užívání antibiotik (sluneční krém s vysokým aktorem by vám mohl pomoci), alkohol raději vůbec nekonzumujte - přesto vám přeji hezkou cestu a užijte si společenství s kamarády. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: