Antibiotika nezabrala při infekci

Dobrý den, asi před měsícem jsem měl nechráněný styk s partnerkou. Týden na to mi začal z penisu vytékat bílý výtok a dostavilo se i svědění - dostal jsem strach že by to mohla být kapavka. Navštívil jsem tedy urologa. Ten řekl, že je to pravděpodobně jen infekce a předepsal mi Doxycyclin 100mg na 14 dní. Výsledky testů na STD přišly negativní, jak mně, tak partnerce. Při užívání antibiotik se sitauce zlepšila ovšem po dobrání - asi 3 dny na to se bílý výtok a svědění dostavilo znovu. Můžete mi poradit co teď s tím? Mám znovu navštívit urologa, popřípadě ještě pár dnů užívat antibiotika? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antibiotika jste měl doužívat v kuse. Zvyšte přísun tekutin. Pokud bude výtok trvat řekněme ještě 2 týdny, tak bych zopakoval testy

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
ATB | Od: Jonáš | 11.6.2015 13:32
Děkuji za odpověď,

antibiotika jsem samozřejmě dobral celé - 14dní,
tzn. 28 tablet. Symptomy se znovu začaly
objevovat 3 dny po dobrání 14 denní dávky.
reagovat
re:ATB | Od: uLékaře.cz | 15.6.2015 12:19
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x