Antibiotika ospen 1000 na streptokokovou angínu

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda syn (8 let), který bere atb od pondělí (od 15 h po 6ti hodinách a od úterních 9 hodin po 8 hodinách) může o tomto víkendu ven. Zajímá mne, jestli hrozí nějaké poškození organismu, zejména od sluníčka. Za odpověď předem děkuji. Radka M.

Odpověď odborníka:

Ven Váš syn může, pokud to jeho celkový stav dovolí, ale nedoporučuji se cíleně vystavovat silnému slunci, tj. v případě silného slunečního svitu nosit pokrývku hlavy.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: