Antibiotika ospen a hk pramino

Dobrý den. Měla jsem hnisavou angínu a brala jsem antibiotika Ospen (po dobu 10 dnů). S přítelem jsem měla chvíli nechráněný sex (24 hodin po dobrání antibiotik). Kondom jsme použili později, ale mám strach z předčasné ejakulace. Chtěla bych se zeptat, zda je HA pramino nějakým způsobem ovlivněna těmito antibiotiky. Děkuji mockrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, většina antibiotik účinek hormonální antikoncepce nesnižuje, platí to i pro Ospen.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: