Antibiotika ospen 1500 a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je nějak ovlivněna funkce a spolehlivost antikoncepce Logest, kterou beru již 4. rokem pravidelně, když od včera od rána beru ještě antibiotika Ospen 1500 na angínu?? Respektive, včera sem měla nechráněný styk s přítelem, tak mám obavu, protože až teď jsem při hledání bližších informací narazila na možné snížení funkce. Děkuji

Odpověď odborníka:

Jen některá antibiotika snižují účinek antikoncepce,například proti TBC, u Ospenu nemusíte mít obavy účinek antikoncepce nebude nijak ovlivněn. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x