Antibiotika v těhotenství

Prosím, mám dotaz. Jsem ve 35.týdnu těhotenství a lékař mi předepsal Klacid. Mám strach, aby užívání tohoto léku neškodilo mému miminku. Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ano, můžete v indikovaných případech i v těhotentsví. Nevím, pro jakou diagnózu a z jakého důvodu je Váš lékař volil, ale jsou považována za bezpečná. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: