Antibiotika v těhotenství

  • Dotaz od: Pavlína Bílcová
  • Publikováno: 15.5.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, dnes jsem zjistila že jsem těhotná, ale už měsíc se líčím ze zánětu dutin a silné pharingitidy antibiotiky. Nejdříve jsem měla Rovamycina dnes jsem dobrala vercaf. Jaké to může mít riziko na miminko? Těhotenství je zjištěné odběrem krve ale na ultrazvuku ještě nic není vidět. Děkuji za odpověĎ

Odpověď odborníka:

Obě antibiotika se v těhotenství mohou podávat, žádných komplikací se obávat nemusíte.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: