Antibiotika v tehotenstvi

dobrý den, jsem ve 31 týdnu těhotenství, už 6 den mám bolesti v krku, bez teplot, ale před 2 dny začala silná rýma a dnes i hlenový kašel. přes den se to většinou dá, piju bylinné čaje, kloktám vodu se solí a stopangin, beru stoptusin. nicmene jsem dnes zašla za doktorkou a CRP vyšlo 3x zvýšené, napsala mi antibiotika (Dnomox 1000), ale že se mam poradit s gynekologem, co bude pro miminko lepší, jestli začít brát antibiotika nebo to zkusit vyléčit bez nich. mužete mi poradit co je lepší po miminko?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně je lepší zánětlivé onemocnění přeléčit.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: