Antibiotika v těhotenství

Dobrý den,jsem ve 14.týdnu těhotenství a prodělala jsem zánět středního ucha.Na pohotovosti mě ucho píchl doktor,ale za dva dny jsem měla stejný problém.Dostala jsem AMOKSIKlav 1g po 12 hodinách a kapky ušní Otobacid 4x3kapky.Mám obavy,aby ATB nepoškodily miminko.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tyto léky jsou v těhotenství bezpečné, nemusíte se obávat.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x