Antikoncepce

Dobrý den, před třemi týdny jsem si nalepila první náplast Evra, objevila se mi výrážka na obličeji a na rukou, intezitu vždy nabrala při pobytu na slunci, zároveň stále špiním, po konzultaci s gynekologem jsem místo třetí náplasti Evra začala užívat Regulon, vše se zmírnilo, avšak nezmizelo, dnes se mi vyrážka opět vrátila v plné síle. Může to být alergie na hormon. antikoncepci a je zapotřebí ji zcela vysadit? Děkuji

Odpověď odborníka:

Spíše než alergie bych to pojmenovala nesnášenlivostí určitých složek antikoncepce, někdy totiž trvá, než se najde na nejvhodnější pro určitou ženu. Však jsou na trhu různé typy antikoncepce a s nejrůznějšími molekulami účinných látek. Vím, je to obtížné a někdy až stresující, ale pokuste se vytrvat a spolu s lékařem hledat tu "vaši" - spolehlivou a dobře snášenou. Přeji hezký den a brzský úspěch.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: