Antikoncepce

Dobry den,chtěla jsem se zeptat jsem po operaci žaludku,vše v pohode,operace byla ve středu a v sobotu jsem začala spinit, i přes antikoncepci beru injekcí depoprovera, moje otázka zní,jestli je to po ty operaci normalni. Byla to moje první operace i narkóza.děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Při gestagenní antikoncepci jakou Depo provera je bývá špinění jako komplikace poměrně časté. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x