Antikoncepce

  • Dotaz od: Dáša Vitáková
  • Publikováno: 6.8.2009
  • uLékaře.cz

Již 3 roky beru HA Yadine před 3 týdny sem brala antobiotika, protože sem měla zánět močového měchýře, v letáčku od léku Nitrofurantoin- sem se nedočetla že by měly nějáky vliv na HA, chci se zeptat jeslti tom tak skutečně je, brala sem je v období 7denní pauzi a 3 dny s HA, v 2. týdnu sem měla nechr. pohl. styk. Děkuju za brzkou odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obecně platí, že antibiotika mohou mít na hormonální antikoncepci vliv. Přesto, pokud jste měla nechráněný pohlavní styk až ve druhém týdnu, je riziko otěhotnění poměrně nízké. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie může mít podobné příznaky jako nachlazení
Články: Alergie může mít podobné příznaky jako nachlazení
Přichází jaro a s ním...
Když světlo (ne)léčí revma
Články: Když světlo (ne)léčí revma
Lékaři různých oborů, často...
Jak se rozvíjí alergická reakce?
Články: Jak se rozvíjí alergická reakce?
Chcete-li rozumět tomu, co...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Bronchitida (zánět průdušek)
Články: Bronchitida (zánět průdušek)
Pod pojmem bronchitida se...
Bez jaterního enzymu se žloutenka typu C neobejde
Články: Bez jaterního enzymu se žloutenka typu C neobejde
Na ukládání tuku v játrech...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: