Antikoncepce

Chtěl bych se dotázat na jeden problém ohledně sexu. Přítelkyně nepoužívá a ani nechce používat antikoncepci. Myslíte, že ochrana pouze kondomem je dostatečná ochrana proti otěhotnění? Jsme ještě mladí a na miminko nejsme připraveni. Děkuji za odpověď. S pozdravem martin

Odpověď odborníka:

Martine. Ano, správně použitý kondom je dostatečnou ochranou před otěhotněním. Hezký den. Dr. Krákora M.

MUDr. Martin Krákora
MUDr. Martin Krákora

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktický lékař pro dospělé, Klášterec nad Ohří

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
9 kroků k odstranění klíštěte u vašeho domácího mazlíčka
Alergie na alkohol? Existuje!
Články: Alergie na alkohol? Existuje!
Když lidé mluví o alergii...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Poruchy srážlivosti krve
Články: Poruchy srážlivosti krve
Krvácivé stavy se projevují...
Kolposkopie
Články: Kolposkopie
Kolposkopie je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: