Antikoncepce

Dobrý den, poprvé za cca 4 roky braní antikoncepce jsem si zapomněla vzít jednu pilulku a přišla jsem na to až další den, když jsem si chtěla vzít další. Tudíž jsem tamtu vůbec nevzala, ani se zpožděním. Byla to v pořadí 6. pilulka v platíčku a slyšela jsem, že v prvním týdnu je riziko otěhotnění nejvyšší. Myslíte si, že když jsem měla ráno ten den nechráněný pohlavní styk a antikoncepci si vzala večer předtím a poté až další den večer, mám se obávat, že bych mohla otěhotnět? Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možnost tu je ale není jistota, pravděpodobnost vám nepomůže. Když se zpozdí menses, udělejte si test a uvidíte.

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: