Antikoncepce

Dobrý den, několik let (7) jsem užívala hormonální antikoncepci a nyní jsem ji na pár měsíců vysadila. Chtěla bych však začít užívat znovu, ovšem můj gynekolog vzhledem k dovolené nemá čas tak brzy, jak bych si představovala - i vzhledem k oddálení cyklu kvůli mé dovolené. Nevadí nijak když bych si měsíc brala ze staré antikoncepce, která mi zbyla a poté po kontrole u gynekologa pokračovala i třeba jinými prášky? Mnohokrát děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud máte neporušená balení můžete začít první den menses a potom se s lékařem poradit o změně. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: