Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Užívám HA regisha. Dnes v (sobotu) sem si měla vzít první prášek po týdenní pauze (po menstruaci). V lékárně ale antikoncepci neměli, objednali mi ji a prý v pondělí prijde. Jenže prášek si mam vzít již dnes, takze jakoby 2 prášky vynecham. Mam dotaz: Bude vadit hodně kdyz místo soboty si vezmu prášek v pondělí? A je pořád antikoncepce účinná(nemusím se chránit kondomem?) Je nějaké riziko ze kdyz se nebudu chránit jinak ze otehotnim?( antikoncepci beru přes půl roku a pravidelně) Předem dekuji

Odpověď odborníka:

Měla by jste se v tomto případě prvních 10 dní chránit ještě kondomem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Záněty močových cest: komplikace vzniknou raz dva
Články: Záněty močových cest: komplikace vzniknou raz dva
Ať už jde o močový měchýř...
Trápí vás zácpa? Možná tělu chybí vitaminy
Články: Trápí vás zácpa? Možná tělu chybí vitaminy
Pokud máte potíže s tuhou...
Potíže se spánkem mají už i padesátníci
Články: Potíže se spánkem mají už i padesátníci
Je vám přes padesát a...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Příčiny závislostí pod drobnohledem
Články: Příčiny závislostí pod drobnohledem
Po několik desetiletí si...
Trápí vás potíže s močením? Příčinou může být rakovina prostaty!
Bechtěrevova nemoc
Články: Bechtěrevova nemoc
Bechtěrevova choroba neboli...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: