Antikoncepce a antibiotika

chtěla bych se zeptat ohledně antikoncepce stodette a antibiotik ospen 1000 . Ovlivní uživání antibiotik účinost antikoncpce ? jestli ano, na jak dlouho? ... děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Ospen by neměl snižovat účinek hormonální antikoncepce. Pokud však chcete být opatrná, lze doporučit užívání kondomu během užívání antibiotik.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: