Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, už půl roku beru HA Regulon, kvůli borelioze jsem dostala antibiotika Duomax, brala jsem je po 8 hodinách. HA jsem dobrala v pátek a v pondělí hned na to Duomax, v úterý jsem dostala menstruaci. V sobotu jsem opět začala brát HA, je nějaká možnost, abych byla těhotná i když jsme s partnerem měli přerušovaný sex a já beru HA pravidelně ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud pravidelně užíváte antikoncepci a navíc jste se chránila před otěhotněním další metodou, je možnost těhotenství prakticky vyloučena.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dostatek vitamínu D dokáže ulevit od bolestí zad
Články: Dostatek vitamínu D dokáže ulevit od bolestí zad
Mnoho lidí trpí během...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x