Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, užívala sem týden antibiotika Medoxin 500 mg a to od páté do 11 tablety antikoncepce Vreya, kterou beru už 2 roky, chci se zeptat, jak dlouho se musím chránit i kondomem, než moje antikoncepce bude opět plně funkční, děkuji

Odpověď odborníka:

Antibiotika snižují účinek antikoncepce méně než se traduje rozhodně v další cyklu budete plně chráněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: