Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, užívám dlouhodobě antikoncepci Novynnete a začala jsem užívat antibiotika Augmentin. Můžou tyhle antibiotika snížit účinnost antikoncepce a jestli ano, jak dlouho po tom co je doberu. Děkuji

Odpověď odborníka:

Vliv na účinnost antikoncepce mají jen některá antibiotika například proti TBC ta,která užíváte by neměla mít na antikoncepci vliv. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: