Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda antibiotika rovamycine 3 m.i.u snižují účinnost antikoncepce a pokud ano, tak jen v průběhu braní antibiotik a nebo i poté? děkuji za odpověď. hezký den

Odpověď odborníka:

Doporučuji od prvního dne užívání antibiotik používat doplňkově kondom a následně po celý zbytek cyklu až do další menses.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak se chránit před alergickým zánětem spojivek?
Články: Jak se chránit před alergickým zánětem spojivek?
Zarudnutí a svědění oční...
Trápí vaše oči alergické příznaky? Jen studený obklad nestačí
Máte bolesti při sexu? Nejste samy...
Články: Máte bolesti při sexu? Nejste samy...
Milování většinou bývá...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Nespecifická hyperreaktivita spojivek je u alergiků častá
Články: Nespecifická hyperreaktivita spojivek je u alergiků častá
Mezi příznaky "nespecifické...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: