Antikoncepce a pozdejsi otehotneni

Dobry den..Je mi 17 let a jsem oplacanejsiho typu...ziju aktivnim sexualnim zivotem a asi pul roku beru antikoncepci Lunafem...a k memu dotazu...Kdyz budu uzivat antikoncepci ..cca do 23let...nebudu mit pak po vysazeni problem s otehotnenim? Mam z toho docela strach..dekuji za odpoved. Marketa.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste v pořádku,tak otěhotníte i po vysazení antikoncepce bez problémů. Ta na to vliv nemá:) osobní zkušenost:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: