Antikoncepce a postinor

Dobrý den, s největší pravděpodobností jsem zapomněla vzít tabletku Katya v posledním týdnu,následně jsem bohužel udělala pauzu a v prvním týdnu nám selhala ochrana, proto jsem si vzala postinor. V lékarně mi řekli, že mám pokračovat v užívání HA. Mám tedy dotaz, jak mi může postinor rozházet ms a zda již budu v 2hém týdnu normálně chráněná,ikdyž jsem užila postinor. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ve 2. týdnu se již na antikoncepci můžete spolehnout. Vzhledem k užívání hormonální antikoncepce nemusí vůbec dojít k žádnému nepravidelnému krvácení, pokud k němu dojde, může to být kdykoliv během cyklu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: