Antikoncepce a rapidnorm

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, jestli rapidnorm 3000 nějak ovlivňuje antikoncepci (konkrétně užívám Maitalon). Děkuji A.

Odpověď odborníka:

Antibiotika a chemoterapeutica ovlivňují účinnost antikoncepce méně než se traduje, pokud chcete mít absolutní jisotu použijte po dobu užívání ještě kondom, i když je to snad až přílišná opatrnost. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: