Antikoncepce a průjmy

Dobrý den, mám dotaz ohledně antikoncepce a průjmu, zkrátka řidší stolici. Antikoncepci beru pravidelně večer mezi 21.-22. hodinou a většinou ráno kolem 8./9. hodiny mívám slabší průjem nebo dá- li se to tak nazvat řidší stolici, proto bych se chtěla zeptat, zda má tohle nějaký vliv na spolehlivost antikoncepce, nebo zda jsem chráněná a pilulka je tedy vstřebaná. zda každodenní lehčí průjem nenaruší spolehlivost antikoncepce. Děkuji předem za odpověď. Přeju hezký den

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy, v tuto dobu je již tableta dávno vstřebaná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x