Antikoncepce a průjem při 1. tabletě po pauze

Dobrý den. V pátek jsem si vzala večer po 10té hodně pilulku antikoncepce Minisiston (byla to 1. tableta po 7mi denní pauze), asi půl až hodinu na to jsem měla mírnější jednorázový průjem (myslím, že nebyl vodnatý a ani nepřetrval déle). V pondělí jsem pak měla nechráněný styk. Celý týden až do pátku jsem poté průjem neměla až právě v pátek (další i v sobotu), kdy jsem byla na záchodě vždy před sebráním HA a nebo až několik hodin (víc jak 4) po sebrání. Styk s přítelem jsem neměla nějak chráněný, ale neejakuloval do mě. Myslíte že je možnost otěhotnění? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, účinek antikoncepce by neměl být snížen, tedy možnost otěhotnění je prakticky nulová. Jedna řidší stolice za den ještě není průjem.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: