Antikoncepce a přírůstek váhy

Pane doktore,byla mi zjištěna snížená funce štítné žlázy a tudíž jsem během krátké doby dost přibrala.Nyní mi lékařka předepala hormonální antikoncepci Sanya,protože mám problémy s cyklem,bojím se,že má váha opět poroste.Mám malou postavu,tak je na mě vidět každé kilo navíc a já jsem z toho velmi nešťastná.Předem děkuji za odpověď.Dana

Odpověď odborníka:

Reakce každé pacientky je jiná některá nepřibere ani deko,zkuste tedy antikoncepci,upravte jídelníček a přidejte na pohybu a poté sama uvidíte Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: